De SAC Groningen wil altijd uitbreiden met nieuwe studentadviseurs. In onze projecten benaderen wij vanuit verscheidene disciplines ruimtelijke vraagstukken. Daarom zijn wij op zoek naar studenten met diverse achtergronden.Wil jij je eerste stap maken in de praktijk, maak dan je interesse kenbaar en solliciteer!


Profiel

  • Je studeert in Groningen
  • Je vindt het leuk om meer te leren over de praktijk van ruimtelijke ordening en (omgevings/verkeers)psychologie
  • Je wilt theoretische kennis graag koppelen aan de (Groningse) praktijk
  • Je kunt zowel mondeling als schriftelijk uitstekend uit de voeten in het Nederlands
  • Je kunt goed in groepsverband werken en vindt het leuk aan te schuiven bij externe overleggen op verschillende schaalniveaus
  • Je bent tenminste 8 uur in de week op flexibele wijze beschikbaar voor een periode van tenminste één jaar

Geen 100% match maar toch interesse? We lezen graag in je motivatie terug waarom je toch geschikt bent.

Over ons

De SAC is opgericht in september 2013 om studenten mee te kunnen laten denken bij ruimtelijke vraagstukken. Hierbij focussen we op zowel het ruimtelijke aspect als de beïnvloeding van het (ruimtelijk) gedrag van mensen. Dit doen we in samenwerking met de Faculteit Ruimtelijke Wetenschappen en Groningen Bereikbaar, een samenwerkingsorganisatie tussen Noordelijke overheden en Groningse werkgevers vóór bereikbaarheid.

 

Over de functie

Als jij bij ons past, nemen we je op in onze poule studentadviseurs. Mogelijk kun je direct binnenstromen in een lopend project, maar het kan ook zijn dat we samen met jou op zoek gaan naar een geschikt project. Naast de projecten ondernemen we veel activiteiten waar je jezelf verder kan ontplooien. Voor je werkzaamheden binnen de SAC is een vergoeding beschikbaar.

Over de sollicitatie

Lijkt het je wat om studentadviseur te worden bij ons? Stuur ons dan een mail (info@sacgroningen.nl) met jouw CV en een motivatiebrief. Bespreek in je motivatiebrief ook welke ruimtelijke vraagstukken jij om je heen ziet en wat de SAC daarmee zou kunnen doen.